menu

Aanmelden nieuwe cliënten

Heb je een zorgvraag voor een cliënt of voor jezelf? Onze begeleiders denken graag met je mee over de mogelijkheden voor ondersteuning. 

Mail je vraag naar casemanagement@aiidb.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever eerst telefonisch overleg? Neem dan contact op via 085-3030921 (casemanagement).

Complimenten

Heb je een compliment?

Stuur dan een mail naar: compliment@aiidb.nl

Wij zullen ervoor zorgen dat de complimenten direct bij de betrokken persoon of personen terecht komen.

Vertrouwenspersoon

Zorg is mensenwerk. Niet alleen wat we doen is belangrijk, maar ook hoe we dat doen. Altijd Iemand In De Buurt vindt het belangrijk dat zowel onze cliënten als onze medewerkers tevreden zijn. 

Mijn naam is Joanneke Leemans, vertrouwenspersoon voor Altijd Iemand In De Buurt. 
 
WIE BEN IK?
Na jarenlang gewerkt te hebben als algemeen maatschappelijk werker en in verschillende functies bij diverse arbodiensten heb ik in 2020 de overstap gemaakt naar ArboNed. 
Hier ben ik werkzaam als Vertrouwenspersoon en als Bedrijfsmaatschappelijk werker.
 
WAARVOOR KUNT U BIJ MIJ TERECHT?
Ik ben er voor u om gevoelige zaken te bespreken die te maken hebben met stress op het werk, waaronder grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie, agressie of seksuele intimidatie. Maar er kan ook sprake zijn van een integriteitskwestie of een vermoeden van een ‘misstand’. Dit noemen we samengevat: psychosociale arbeidsbelasting (PSA).
Onze ervaring leert dat alleen al praten over een ongewenste situatie opluchting en ruimte biedt. Omdat er vaak geen pasklare oplossing voor grensoverschrijdend gedrag is, kijk ik samen met u naar de situatie en adviseer over een mogelijke oplossing, bemiddeling of doorverwijzing. Hierbij zal ik geen enkele stap zetten zonder uw toestemming. Onze gesprekken zijn altijd vertrouwelijk en anoniem. Uw werkgever wordt niet geïnformeerd, tenzij u dat zelf wilt. Mocht het tot een officiële klacht bij de klachtencommissie komen, kan ik u ondersteunen bij het onderzoek. 
 
CONTACT
Werkdagen: Ma, Di, Woe
Telefoonnummer: 0800 0204204
06 203 192 95 
E-mail: joanneke.leemans@arboned.nl

 

Cliëntondersteuner

 

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt? Die helpt om uw vraag of probleem rondom zorg en ondersteuning onder woorden te brengen? Iemand die u op weg helpt? Een onafhankelijke cliëntondersteuner kan u helpen. 
 
Zij beschikken over veel kennis van het aanbod in zorg en ondersteuning, luisteren goed naar uw wensen en kunnen met u bespreken waar en bij wie u zorg of ondersteuning kunt krijgen. Een onafhankelijk cliëntondersteuner kost u niets.  
 
U kunt terecht bij een cliëntondersteuner via de gemeente als u hulp en advies nodig heeft op het gebied van zorg en ondersteuning, jeugdhulp, participatie, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen. De gemeente kan u in contact met cliëntondersteuning brengen.

Klachten

Bij Altijd Iemand In De Buurt proberen we onvrede met elkaar te bespreken en samen tot oplossingen te komen. Mocht dit nu om wat voor reden niet lukken, dan kan de onvrede leiden tot een klacht. Altijd Iemand In De Buurt is lid van Klachtenportaal Zorg. Hier kun je je klacht kwijt onder vermelding van Altijd Iemand In De Buurt en lidmaatschapsnummer 5709. Na het indienen van een klacht via het Klachtenportaal Zorg wordt de klachtenprocedure gestart. Klachtenportaal Zorg stelt voor alle partijen alles in werking om tot de best mogelijke oplossing te komen.
 
- Via www.klachtenportaalzorg.nl vindt je het klachtenformulier
- Contact per email kan via info@klachtenportaalzorg.nl
- Schriftelijk contact kan ook: Westeinde 14a, 1601 BJ Enkhuizen
 
 

Adres gegevens

Altijd Iemand In De Buurt is gevestigd in het centrum van het land.

 

Postadres: Postbus 2608
3800 GN Amersfoort
Bank: NL75 INGB 0006399797
KvK: 60870273
BTW nr: NL854096401B01

 

Contact opnemen

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of een afspraak maken? Je kan ons op de volgende manieren bereiken:

 

Vul onderstaand formulier in;

Stuur een mail naar info@aiidb.nl;

Of bel naar 085-004 32 26

 
 
 
 
 
 
 
 
Controle
 
 
Type bovenstaande waarde over 
UP