menu

Een kleine impressie van medewerkers van Altijd Iemand In De Buurt

Bas
ambulant begeleider

"Mijn werk voor cliënten heeft betekenis en maatschappelijke waarde" 

Ontmoet Bas!

Brigitte
Zorgmanager

“Altijd Iemand in de Buurt doet de dingen net wat anders en blijft in ontwikkeling, ik vind het heel leuk om daar dan mijn steentje aan bij te kunnen dragen.”

ontmoet Brigitte!

Emeranche
Ambulant Begeleider

“Ik vind het leuk om actief te zijn en samen met cliënten doelen te halen!"

ontmoet Emeranche!

Gerda
Ambulant Begeleider

“Ik vind het heel belangrijk om relatiegericht te werken. Eerst contact maken met de mens en niet met de problematiek beginnen.”

ontmoet Gerda!

Jacqueline
Zorgmanager

"Door de lijntjes kort te houden en altijd in contact te blijven merk ik dat je echt een verschil kan maken voor een cliënt"

Ontmoet Jacqueline!

Laura
Kwaliteitsmanager

"Dat je na een tijdje successen gaat zien, hoe klein ook, is wat mij motiveert!"

Ontmoet Laura!

Marianne
ambulant begeleider

"Ik steek cliënten graag aan met mijn enthousiasme"

Ontmoet Marianne!

Marjolein
ambulant begeleider

"Bij AIIDB wordt er echt naar je geluisterd, dat werkt heel prettig"

Ontmoet Marjolein!

Rachèl
Ambulant Begeleider

"De successen zitten erin dat je iemand kunt helpen met (kleine) stappen maken, vertrouwen ontwikkelen, zelfinzicht of een aha! moment kan creëren"

lees meer

Tim
ambulant begeleider

“Wanneer er mede door mijn hulp vooruitgang wordt geboekt voel ik dat mijn werk er toe doet"

Ontmoet Tim!

Erik de Ruiter (Algemeen Directeur)

Het is voor Erik inspirerend om te ervaren dat Altijd Iemand In De Buurt op geheel eigen wijze ondersteuning biedt aan cliënten. AIIDB doet het anders en dat is ook te merken in de samenwerking met partners zoals het OM, de reclassering, politie en gemeenten. Verbinding, eerlijkheid en plezier staan daarin centraal en dat wordt gewaardeerd en gevoeld. 

“Wij zijn een vreemde eend in de bijt en dat wil ik heel graag zo houden! Over tien jaar terugkijken en zien hoe AIIDB het allemaal nét even anders aangepakt heeft, dat is mijn doel. Ik merk dat onze aanpak aanslaat. Dit blijkt onder andere uit een zeer positief inspectierapport maar ook doordat we in korte tijd zijn benaderd door verschillende opdrachtgevers. Dit sterkt mij in het vertrouwen dat ik heb in het team en in onze organisatie.” 

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen bestaat uit drie personen. De RvC wordt gevormd door:

Jacomijn bij de Vaate

Jacomijn bij de Vaate heeft jarenlange ervaring in de zorg voor kwetsbare mensen en is nu werkzaam in het beroepsonderwijs om haar kennis, ervaring en enthousiasme over te dragen op studenten. Als voormalig hulpverlener en als leidinggevende weet zij hoe belangrijk het is voor mensen om zelf regie te ervaren over wat je doet en te ervaren dát je er toe doet. In een “gezonde organisatie” draait het om een gezonde verbinding tussen deze menselijke waarden en bedrijfsvoering. 

Mr. Rent Verhelst

Mr. Rent Verhelst

Rent Verhelst is expert personenschade, mede-eigenaar van een expertisebureau en actief betrokken bij het verlenen van hulp en ondersteuning van slachtoffers van een ongeval. Hij weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat kwetsbare deelnemers in onze maatschappij goed worden begeleid om te voorkomen dat zij in een isolement raken en buiten de maatschappij vallen. 

Jacques Bootsman

Jacques Bootsman functioneert al meer dan 25 jaar als het financieel geweten in het bedrijfsleven. Hij is mede eigenaar van een financieel adviesbureau en heeft ruime ervaring opgebouwd in het doorvoeren van verbeteringen in de bedrijfsvoering om zodoende meer middelen vrij te maken om de organisatie toekomstbestendig te maken.  

De raad van commissarissen is te bereiken via rvc@aiidb.nl

UP